Profi Sport

Cataloage
Furnizori

Alege unul din cataloagele furnizorilor nostri

E-shop

In curand

De ce sa alegi PROFISPORT?

Pentru ca un campion se recunoaste.

In lumea unica a invingatorilor, primul si cel mai important pas catre titlul de campion este trecerea liniei de start. Odata ce te angrenezi intr-o calatorie a perseverentei, vointei si tenacitatii, mai ai nevoie doar de sustinere si de echipamente sportive calitative, gandite pe masura. Iar aici intervenim noi.

Noi suntem PROFISPORT si credem in modelarea campionilor de maine si a filosofiei de invingatori. Fie ca vorbim de judo, arte martiale, box, lupte, haltere, fotbal, natatie si polo pe apa, canotaj si caiac canoe, hochei sau atletism, (sau orice alta disciplina sportiva) noi incurajam sportivii de performanta si inalta performanta prin cele mai calitative echipamente si materiale sportive omologate.

Pentru ca stim ce inseamna performanta.

Ne sunt alaturi federatii, complexuri si cluburi sportive cu ajutorul carora ne-am inhamat la bratul celor mai importante competitii sportive nationale si internationale:

  • In 2011 – Furnizor de echipamente pentru Campionatul Mondial de Lupte – Tineret, Bucuresti, alaturi de Federatia Romana de Lupte
  • In 2012 – Furnizor de echipamente pentru Lotul Olimpic de Judo al Romaniei la Jocurile Olimpice din Londra
  • In 2013 – Partener al Asociatiei Comitetul de Organizare a Festivalului Tineretului European Brasov (FOTE 2013)
  • PROFISPORT este unic importator de echipament judo omologat IFJ marca ADIDAS, saltele tip tatami judo omologate IFJ marca SF JAM NORIS, echipament natatie omologat FINA marca JAKED , echipament Hochei omologat IIHF marca Frontier.

Pentru ca sustinem sportul de performanta romanesc.

In parteneriat si cu ajutorul materialelor omologate de Federatia Internationala de Schi (FIS) , Federatia Internationala Paralimpica de Schi Alpin (IPC ALPINE SKITIING ) si Uniunea Internationala de Biathlon (IBU) si impreuna cu autoritatile romane implicate in organizarea acestui mare eveniment sportiv (FOTE 2013 – brasov romania) am dotat si amenajat numeroase baze sportive:

  • Poiana Brasov: Patinoar pentru patinaj artistic si short track + partie de schi alpin
  • Predeal, Partia Clabucet: Partie pentru snowboarding
  • Predeal, Valea Rasnoasvei: Partie schi fond
  • Cheile Gradistei Fundata: Traseu biathlon
  • Rasnov: Trambulina pentru sarituri cu schiurile
  • Brasov: Patinoar olimpic pentru hochei pe gheata

Multi sunt invingatori, dar putini devin cu adevarat campioni. Noi stim deja drumul, asa ca treci linia de start si fa primul pas cu noi!